sobota 3. ledna 2015

On my wishlist #3


Jde o týdenní projekt, jehož cílem je každou sobotu zveřejnit článek
s několika knihami z našeho wishlistu. Projekt je od zahraniční blogerky Book Chick City.





Od ničivé nukleární války žije lidstvo ve vesmírných lodích vysoko nad radioaktivním povrchem Země. Nyní je však sto mladých delikventů, které společnost považuje za postradatelné, vysláno na nebezpečnou výpravu s cílem znovu kolonizovat planetu. Může to být jejich druhá šance na život… nebo sebevražedná mise.
Stovka odsouzenců, pronásledovaných nástrahami divoké přírody a tajemstvími své minulosti, musí bojovat, aby přežila. Nikdy se z nich neměli stát hrdinové, ale nakonec mohou být poslední nadějí pro CELÉ lidstvo.








Cath a Wren jsou identická dvojčata, která prozatím dělala vše společně. Obě jdou sice na tu samou univerzitu, ale Wren se rozhodla, že již nechce být jen polovinou dvojice, a že chce potkávat i nové lidi. Pro Cath to není tak jednoduché. Svůj den tráví psaním fanfikce o Simonu Snowovi. A o okolním dění nemá vůbec žádnou představu.













Když Imogen a Anně náhle zemře babička a odkáže jim cukrárnu na pláži, jejich životy se převrátí naruby. Jenže staromilská retro cukrárna potřebuje zoufale získat zákazníky, jinak dědictví babičky Vivien zmizí nadobro. Blíží se léto a Anna s Imogen se rozhodnou, že to nevzdají a že právě jejich zmrzlinárna se dostane na mapu gurmánských zážitků na jižním pobřeží Anglie. Jenže zatímco Imogen zůstane za pultem, Anna se vydá do Itálie pochytat nejnovější trendy ve světě zmrzliny – a přitom zjistí, že práce po boku špičkových odborníků může přinést nejen nové znalosti…

2 komentáře: