středa 14. ledna 2015

Úlovky z knihovny #1



Tak jsem tu s prvními úlovkamy z knihovny :) Do kihovny chodím poměrně často, přesto že mám doma mnoho nepřečtených knih..prostě neodolám, mám knihovny moc ráda, tu vůni, to množství knih kolem mě, atmosféru..
A tentokrát jsem byla v lovení úspěšná, ulovila jsem si 14 skvělých kousků :D


A co jsem si tedy půjčila?



Divoký leknín (Karolína Rychtecká) - Tato knížka má sice na Databázi knih velmi nízké hodnocení ale já si chci knihu přečíst už dlouho, ještě než byla vůbec vydaná, protože anotace vypadá že se rozhodně nudit nebudu a historické romány já můžu. Tak uvidíme.

Lístky ve větru (Virginia Cleo Andrews) - Druhý díl pentalogie Květy z půdy. Knížku už mám dočtenou a ačkoliv jsem se bála, protože hodně lidí říká že tato série jde díl od dílu dolů, já jsem nadšená a v knížce je tolik šokujících zvratů..v nejbližší době se můžete těšit na recenzi :)

Potok stínů (Joy Fieldingová) - Knihy od Joy Fieldingové mám moc ráda a tohle vypadá na skvělý horor, které já teda můžu.

Saeculum (Ursula Poznanski) - Tohle bude moje první kniha od této autorky, i když Erebose si chci přečíst už hodně dlouho a na její novou knihu Pět se taky chystám. Nicméně Saeculum se tak krásně vyjímalo mezi novinkami, že jsem ho tam nemohla nechat :)

Jezdecký tábor Yonahlosse (Anton Disclafaniová) - Taktéž knížka po které toužím už dost dlouho a jsem na ni pořádně zvědavá.

Červený vrch (Jamie McGuire) - Kniha od autorky Krásné a Učiněné katastrofy. Nečetla jsem sice ani jednu z nich ale učrčitě se chystám. V Červeném vrchu by se měli objevit i zombíci, takže se moc těším :)



Psycho (Robert Bloch) - Psycho je prostě klasika a ta nová obálka je suprová.

Kukačka (Karolina Limrová) - Na internetu mě vyděsilo, že má kniha přes 500stran ale jde o velmi malou knížečku, akorát do kabelky a anotace vypadá moc dobře.

Myši (Gordon Reece) - Knížku mám teď rozečtenou a zatím jsem teda nadšená.

Anna krví odděná (Kendare Blake) - Všemi doporučovaný horor, tak snad nebudu zklamaná.

Temnou chodbou ( Lois Duncan) - Na tuhle knížku jsem se moc těšila ale po té co jsem četla další knížku od tohoto autora mě to i přešlo..

Šibeniční vrch (Lois Duncan) - Vážnej kandidát na zklamání roku. Tohle byl skutečně přehmat.

Deklarace/Přebyteční (Gemma Malley) - Úžasná dystopie z budoucnosti která mě bavila od začátku do konce.

Zaklínač duší (Sebastian Fitzek) - Koukám že jsem si půjčila skoro samé thrillery nebo podobné. Každopádně i na tuhle knížku se moc těším:)



Tak mám teď celej měsíc o četbu postaráno :D

5 komentářů:

  1. Jeden kousek lepší jak druhý :-) Pár z nich bych i já chtěla zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Saeculum je super, doporučuju. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné úlovky! Dúfam, že na niektorú z nich napíšeš recenziu :))))

    OdpovědětVymazat
  4. Do knihovny chodím taky, hlavně z toho důvodu, že tam člověk sežene knihy, které se třeba už u nás nedají koupit. Kvůli tomu jsem si vlastně i udělala kartičku, když jsem sháněla Lemony Snicketa.

    OdpovědětVymazat