sobota 7. února 2015

On my wishlist #8


Jde o týdenní projekt, jehož cílem je každou sobotu zveřejnit článek
s několika knihami z našeho wishlistu. Projekt je od zahraniční blogerky Book Chick City.





Deanna Maddenová alias Jessica Reillyová je přitažlivá mladá žena, která si na živobytí vydělává poskytováním virtuálního sexu na internetovém livechatu. U klientů je oblíbená a na svou finanční situaci si díky lukrativní práci rozhodně nemůže stěžovat. Ale Deanna ve skutečnosti není tou rozvernou slečnou, za kterou ji její online známosti považují. Už tři roky se nikoho nedotkla, už tři roky neopustila svůj byt. Už tři roky volí dobrovolné uvěznění a minimální kontakt s vnějším světem, protože jen tak dokáže ovládat nutkání, se kterým se musela naučit žít. Nutkání zabíjet.








SVĚT NESKONČIL… JEŠTĚ NE. V pokračování příběhu Monument 14 se skupina přeživších, donedávna uvězněných v supermarketu sérií ničivých katastrof, rozdělila ve dví. Většina dětí se v zoufalé snaze vydala opraveným autobusem na letiště do Denveru. Doufají, že se tam setkají se svými rodiči, budou odvezeni do bezpečí a zachrání umírajícího přítele. Svět venku je však temný a zaplavený nebezpečnými chemikáliemi, které mění lidi v krvežíznivá monstra, a všechny děti nejsou ochotné nastoupit do autobusu. V útočišti, jež bylo již jednou narušeno, se snaží ti, co zbyli, obnovit přátelství. Ale pokud se máte rozhodnout mezi životem a smrtí, láskou a nenávistí, komu můžete doopravdy věřit?







6 komentářů:

  1. K té trilogii Monument už se také musím co nejdříve dostat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji, mám přečtené první dva díly a jsem naprosto nadšená :)

      Vymazat
  2. Ze série Monument jsem zatím četla jen první díl a sama jsem zvědavá, kdy se dostanu k tě dalším :) A ta Dívka z 6E mě docela zaujala, i když bych to podle obálky nikdy neřekla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, kdybych se měla rozhodovat jen podle obálky tak po ní nejspíš nesáhnu ale anotace mě moc zaujala :)

      Vymazat
  3. Dievča zo 6E je super, bola som veľmi prekvapená z knihy. Milo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, omlouvám se za zpoždění. Konečně jsem tě přidala do seznamu..:)

    OdpovědětVymazat