úterý 17. února 2015

Tag Barvy duhy


Už dlouho jsem tu neměla žádný tag a na jednom blogu jsem našla tento suprovej, který se mi moc zalíbil a rozhodla jsem se ho pro vás zpracovat :)

1) Bílá


Tak pod bílou obálkou si okamžitě vybavím Saeculum, které jsem četla nedávno a hrozně se mi líbilo. Kdo by si rád přečetl příběh s špetkou romantiky, historie a strachu, tak sto procentně šáhněte po Saeculu.


2. Červená



Lístky ve větru jsou druhý díl série Květy z půdy a já tuhle obálku naprosto zbožňuji, vlastně všechny obálky této série od nakladatelství Moba. A celou sérii můžu určitě doporučit, tyhle knihy vám prostě nedají spát :)




3. Oranžová



Nemohla jsem přijít na žádnou oranžovou knihu ale pak jsem si vzpomněla na knížku Školní krásky a dávný lásky, kterou jsem četla asi 3x když jsem byla mladší. Šíleně se mi líbila ale dneska už bych se na ni dívala asi jinak. Každopádně slečnám kolem 12-14let by se moha určitě zalíbit.



4. Žlutá



Když sem pátrala po žlutých obálkách knih kterých jsme četla, nemohla jsem skoro žádnou najít. Ale pak jsem si vzpomněla na Květ pouště, což je nádherná knížka podle skutečné události. Film není o nic horší než kniha, v tomto případě se skutečně podařilo obojí.
                                       



5. Zelená



Tato série je stejně úžasná jako obálka Nebe v plamenech. Monument 14 nadchne všechyn milovníky postapokalyptických knih.


6. Modrá


Šibeniční vrch má sice nádhernou a tajemnou obálku, nicméně příběh stojí celkem za prd, jak už jsem se rozhoňovala v recenzi.

7. Fialová


Připravená? je kniha o mladé ženě, která se ještě necítí být připravená na dítě. I když obálku má pěknou, z knihy jsem dvarát nadšená nebyla.


8. Růžová


Druhý díl Carriiných deníků Léto ve městě se mi moc líbilo, seriál jsem neviděla ale knihy jsou moc dobré, vtipné, zábavné a čtivé.


9. Šedá



Jezdecký tábor Yonahlossee má nádhernou dobovou obálku která krásně doplňuje příběh.


10. Černá


Krásná a jednoduchá obálka a především super kniha..to je Oficiální ilustrovaný průvodce Ságou Stmívání :)

3 komentáře:

  1. Super tag, možná se projednou i do něčeho takového zapojím :D Žádnou z knížek, co tu máš, jsem nečetla... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí ta růžová obálka a ta fialová, ale nejsem si tak úplně jistá, zda by mě četba těchto knih zaujala natolik, abych ji dokončila :) Každopádně díky za pěkný článek :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Léto ve městě je daleko lepší něž ten první díl, první se mi vůbec nelíbil a ten druhý byl super.

    OdpovědětVymazat