neděle 1. února 2015

On my wishlist #7


Jde o týdenní projekt, jehož cílem je každou sobotu zveřejnit článek
s několika knihami z našeho wishlistu. Projekt je od zahraniční blogerky Book Chick City.





Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna. Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu vlastní slavné sestry. Cricket, který by se moc rád vrátil do Lolina života. Lola teď dumá, jak se poprat s city ke klukovi od vedle… a vypadá to na dlouho!









Když se Zoe Octavia dostane z káhirského harému, kam byla unesena, v Londýně ji nečeká příliš vřelé přijetí. S pošramocenou pověstí se těžko může stát úctyhodnou členkou londýnské smetánky – natož aby si našla dobrého manžela! Jediným řešením je vévoda z Marchmontu, atraktivní londýnský hejsek s tou nejhorší pověstí, pokud jde o ženy, sázky a hojné popíjení. Jestliže se mu podaří zajistit Zoe audienci u královny, dveře do londýnských salonů se pro ni ihned otevřou. Jenže odolávat pokušení s krásnou, vášnivou a hříšně smyslnou mladou ženou je pro něho čím dál těžší..








Šmíruje život úplně cizích žen. Identifikuje se s nimi a chce o nich všechno vědět. Jako pozorovatel. Na útěku před svým vlastním bytím, které je plné neúspěchů a odmítání. Jen z dálky, avšak s naprostou oddaností, miluje krásnou Gillian Wardovou. Podílí se na jejím dokonalém životě s pohledným manželem a roztomilou dcerkou. Jednoho dne však ke svému zděšení zjistí, že se nechal ošálit vnější fasádou. Život té ženy není takový, jak se zdá. V téže době začne obyvatele Londýna děsit série vražd. Vrah si vybírá osaměle žijící ženy, které pomstychtivým, sadistickým způsobem zabíjí. Policie hledá psychopata, muže, který nenávidí ženy…

Žádné komentáře:

Okomentovat